Werkacademie Regulier

Doel Het doel van de Werkacademie regulier is uitstroom naar werk. Dat kan regulier of met behulp van een loonkostensubsidie als er sprake is van verminderde loonwaarde.
Omschrijving De Werkacademie Regulier is een inspirerend en uitdagend trainingstraject waarin een deelnemersgroep van 10 tot 15 personen gedurende maximaal 6 weken de tools krijgt aangereikt om te solliciteren. Daarnaast dient de Werkacademie als een diagnose instrument om tijdens het traject de capaciteiten van iedere deelnemer te onderzoeken. Als een reguliere baan (nog) niet mogelijk is vanwege een verminderde loonwaarde komt er een advies richting de gemeente over mogelijke vervolgstappen.

Feedback van deelnemers na de training:
Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen
Ik heb geleerd om pro-actiever te worden
Mijn sollicitatievaardigheden zijn verbeterd
Ik ga nu wel echt anders solliciteren
Doelgroep De deelnemers hebben nog geen werk en ontvangen een WWB-uitkering van de gemeente. Zij hebben een veronderstelde loonwaarde van 30% tot 100% maar hebben nog een zetje nodig om naar regulier of gesubsidieerd werk door te stromen.

Bij voldoende deelnemers (min. 8) gaat de training door. Bij onvoldoende deelnemers wordt de trainingsdatum verschoven. Zowel de klantmanagers als de deelnemers worden hiervan op de hoogte gebracht.
Aantal dagdelen 24

Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingStartEindeTijd vanTijd totBezetVrijLocatie(s)PlaatsMeer info en inschrijven

Werkacademie RegulierWordt gepland bij voldoende animo Meer info en inschrijven