Gezonde Leefstijl

Doel Deelnemers meenemen in thema’s gerelateerd aan gezonde leefstijl. Hoe kun je gezond leven en eigen regie nemen in gezond eten, drinken, beweging? Aan het eind van de training heeft iedere deelnemer een duidelijk(er) beeld over wat gezonde leefstijl is en krijgt men ondersteuning om een concreet plan te maken zodat daadwerkelijk een stap gezet kan worden om gezonder te leven.
Omschrijving We moeten met z’n allen steeds langer werken en het is daarom belangrijk dat je jezelf fysiek en mentaal in goede conditie houdt. Wat kun je hier zelf aan doen en waarbij heb je ondersteuning van anderen nodig? We gaan op zoek naar een antwoord op de vraag: “wat is een gezonde leefstijl voor jou? Je krijgt informatie over gezonde leefstijl en we stimuleren gedragsverandering m.b.t. dit thema: Wat kun je zelf anders doen om gezonder te leven?
We maken gebruik van de kennis en ervaringen van de deelnemers en vullen deze aan met kennis van deskundigen. De training vraagt dus een actieve leerhouding.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Gezondheid en voeding, we behandelen alle aspecten van wat gezond eten is en we laten zien dat het helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarnaast krijg je tips om ook echt gezond te gaan eten.
- Gezondheid en beweging, een interactieve workshop over bewegen en we laten zien hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven.
- Gezondheid en sociale contacten
- Al het geleerde wordt omgezet in een concreet actieplan en dit gaan we ook uitvoeren.

Doelgroep Iedereen die geholpen wil worden in de zoektocht naar een gezonde leefstijl.
Aantal dagdelen 12

Opleidingsdata en inschrijven

Klik op inschrijven achter de training van uw keuze om het inschrijfformulier te openen.
Naam opleidingStartEindeTijd vanTijd totBezetVrijLocatie(s)PlaatsMeer info en inschrijven

Gezonde LeefstijlWordt gepland bij voldoende animo Meer info en inschrijven